RTL Binnenland

 • Inwoners van China massaal de straat op tegen streng coronabeleid
  on 27 November 2022 at 18:20

  Het uiterst strenge coronabeleid van de Chinese overheid zorgt voor steeds meer onrust in het land. Demonstranten, veelal studenten, staan in meerdere steden recht tegenover de politie, die de protesten met geweld probeert neer te slaan.

 • Kroatië heeft het op WK maar even moeilijk met Canada
  on 27 November 2022 at 18:09

  Kroatië heeft het in de groepsfase van het WK voetbal maar even moeilijk gehad met Canada. Na een snel opgelopen achterstand stelde de finalist van het vorige wereldkampioenschap geroutineerd orde op zaken. De formatie van aanvoerder en spelverdeler Luka Modric won met 4-1.

 • Martijn Krabbé uitzonderlijk openhartig over TVOH na ophef: ‘Ik ben verantwoordelijk’
  on 27 November 2022 at 17:55
 • Promes betrokken bij massale vechtpartij tijdens Zenit - Spartak
  on 27 November 2022 at 17:51

  Voetballer Quincy Promes is zondag betrokken geweest bij een massale vechtpartij tijdens het bekerduel tussen Zenit en Spartak Moskou. Die begon toen Promes ruzie kreeg met een speler van de tegenstander uit Sint-Petersburg, waarna iedereen op het veld en ook de wisselspelers zich ermee gingen bemoeien. Er werden zes rode kaarten uitgedeeld, Promes mocht blijven staan.

 • Rellen in meerdere steden na winst Marokko op België tijdens WK, ME ingezet
  on 27 November 2022 at 17:32

  In Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zijn vanavond rellen uitgebroken na de winst van Marokko op België. In Rotterdam en Den Haag moest de ME ingrijpen. Ook in Brussel was het onrustig na de wedstrijd.

 • RTL Nieuws - 18:00 uur
  on 27 November 2022 at 17:31
 • Aboukhlal speelde tegen België 'mooiste wedstrijd uit zijn leven'
  on 27 November 2022 at 17:28

  Voor Zakaria Aboukhlal was zijn WK-optreden tegen België "de allermooiste wedstrijd uit zijn leven". De oud-AZ'er maakte het laatste doelpunt voor Marokko in de 2-0-zege op de nummer 3 van het vorige WK. "Dit is een droom die uitkomt. Ik kan het nog steeds niet beseffen", aldus de geboren Rotterdammer tegen de NOS.

 • Marokkaanse bondscoach is dol op Ziyech
  on 27 November 2022 at 17:17

  Hakim Ziyech was zondag een belangrijke schakel in het elftal van Marokko dat op het WK voetbal België met 2-0 versloeg. Fans van het Noord-Afrikaanse land zullen blij zijn dat huidig bondscoach Walid Regragui wel een plaats heeft in zijn selectie voor de middenvelder van Chelsea, die eerder zo veel indruk maakte bij Ajax.

 • Onduidelijk of minister Helder OneLove-band draagt op WK
  on 27 November 2022 at 17:12

  Het is nog steeds onduidelijk of sportminister Conny Helder dinsdag met een OneLove-band of OneLove-speldje op de tribune het WK-duel van het Nederlands elftal met Qatar gaat bekijken. "Wat Helder gaat dragen, dat zal dinsdag zichtbaar worden", reageert een woordvoerder van de minister.

 • Bruce Springsteen in het bijzonder dankbaar voor Nederlandse fans
  on 27 November 2022 at 17:05

  Bruce Springsteen (73) is enorm dankbaar voor al zijn fans wereldwijd, maar die uit Nederland krijgen een bijzondere vermelding. In een interview met talkshowpresentator Seth Meyers (48) vertelt de Amerikaanse zanger over zijn 'geweldige fans'.